چهار اندیکاتور برتر معاملاتی در سال 2019

اندیکاتورها و ابزارهای تحلیل تکنیکال امکاناتی هستند که معامله‌گران از طریق آنها می‌توانند اطلاعات لازم  برای تصمیم‌های معاملاتی را به دست بیاورند. این ابزارهای تحلیلی به آنها اجازه می‌دهد یک برنامه معاملاتی ایجاد کرده و موفقیت یا عدم موفقیت آن را تا حد زیادی پیش از گرفتن تصمیم‌ تحلیل کنند. در سیستم‌های معاملاتی پیشرفته مجموعه گسترده‌ای از اندیکاتورها وجود دارد. این حجم گسترده گاهی باعث می‌شود معامله‌گران تازه‌کار در انتخاب ابزار مناسب تحلیل تکنیکال گیج شوند. بررسی چهار اندیکاتور برتر معاملاتی در سال 2019 می‌تواند به این افراد در انتخاب ابزارهای مناسب کمک کند.

چهار اندیکاتور سیستم معاملاتی 2019

در این مطلب از اندیکاتور بورس، ضمن معرفی چهار اندیکاتور برتر 2019، کاربردها و نحوه استفاده از آنها توسط معامله‌گران حرفه‌ای بررسی می‌شود.

معرفی چهار اندیکاتور برتر معاملاتی در سال 2019

اندیکاتورها ابزارهای تحلیل تکنیکال هستند که هر یک بر اساس فرضیه و اصول خاصی عمل می‌کنند. این ابزارها به معامله‌گران اجازه می‌دهند وضعیت قیمت و روندهای بازار را به خوبی بررسی کرده و شناخت لازم از آن را به دست بیاورند. معامله‌گران بدون استفاده از اندیکاتورها نمی‌توانند برنامه‌های معاملاتی قابل بررسی ترتیب دهند. بدون این برنامه‌ها شانس موفقیت در معاملات مالی بسیار محدود خواهد بود.

معامله‌گران از طریق اندیکاتورها اطلاعات مختلفی در مورد قیمت، بازار، و احساسات تاثیرگذار در روند قیمتی بازار به دست می‌آورند. حقیقت این که به کار بردن اندیکاتورها به شیوه درست و دریافت اطلاعات مناسب از آنها خودش هنر تمام عیاری است که فرق بین یک معامله‌گر کار کشته و یک تازه‌کار را مشخص می‌کند. در حالی که معامله‌گران تازه‌کار در انتخاب اندیکاتورها و ابزارهای تحلیلی مناسب مردد عمل می‌کنند، معامله‌گران حرفه‌ای به خوبی با استفاده و نحوه خواندن نتایج این ابزارها آشنایی دارند.

چهار اندیکاتور برتر معاملاتی در سال 2019 از جمله ابزارهایی هستند که معامله‌گران حرفه‌ای در بیشتر موارد برای تحلیل بازار به نتایج آنها رجوع می‌کنند. به این ترتیب می‌توان گفت این اندیکاتورها ابزارهای تحلیلی قابل اتکایی هستند که در معاملات مالی کاربرد فراوانی دارند. به هر ترتیب، این اندیکاتورهای برتر شامل موارد زیر می‌شوند:

  • میانگین‌های متحرک
  • مک‌دی
  • شاخص قدرت نسبی
  • حجم تعادلی
چهار اندیکاتور سیستم معاملاتی 2019

میانگین‌های متحرک

بسیاری از تحلیل‌گران میانگین‌های متحرک را عصای دست معامله‌گران ترند یا روند معرفی می‌کنند. این اندیکاتور ساده از یک میانگین قیمت پیشرفته برای تحلیل دوره‌های معاملاتی گذشته (ساعت، ماه، سال و غیره) استفاده می‌کند. هر نقطه‌ای روی خط میانگین متحرک شامل میانگین قیمت آن روز است که باعث می‌‍شود اندیکاتور میانگین‌های متحرک یکی از ساده‌ترین ابزارهای تحلیل تکنیکال موجود باشد.

چندین پیکربندی جذاب و محبوب از میانگین‌های متحرک وجود دارد که می‌توانند برای چارچوب‌های زمانی متفاوت و داده‌های قیمت مختلف (قیمت بسته شدن، بالاترین قیمت، کمترین قیمت، و غیره) مورد استفاده قرار بگیرند. معمولا معامله‌گران از میانگین‌های متحرک برای شناسایی روندها، نقاط مقاومت و همچنین تقاطع‌ها بین چندین میانگین متحرک استفاده می‌کنند.

میانگین‌های متحرک یکی از چهار اندیکاتور برتر معاملاتی در سال 2019 هستند که کارایی بسیار گسترده‌ای دارند. این اندیکاتور در بسیاری از ابزارهای تحلیل تکنیکال دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مکدی

اندیکاتور مکدی یا میانگین متحرک همگرایی واگرایی یکی دیگر از اندیکاتورهای برتر سیستم معاملاتی است که در سال 2019 از محبوبیت بسیار بالایی بین معامله‌گران برخوردار بوده است. این اندیکاتور یک نوسانگر است که حول نقطه صفر نوسان دارد، و معیاری برای شناسایی هم روند قیمت و هم لحظه مناسب معامله به دست می‌دهد. محاسبه مکدی از همان قواعد میانگین‌های متحرک تبعیت می‌کند، اما عناصر دیگری نیز در آن لحاظ می‌شود تا تصویر بهتری از میانگین متحرک قیمت اخیر به نسبت قیمت‌های قدیمی‌تر ایجاد کند.

مکدی

مک‌دی یکی از چهار اندیکاتور برتر معاملاتی در سال 2019 است که به معامله‌گران اطلاعات قابل اعتنایی در مورد بازار ارائه می‌دهد. هنگامی که مک‌دی در محدوده مثبت ادامه پیدا کند، معمولا این اتفاق به عنوان یک سیگنال خرید در نظر گرفته می‌شود، و بر عکس، وقتی در محدوده منفی پیش برود، به عنوان سیگنال فروش در نظر گرفته می‌شود. معمولا از مک‌دی برای تائید اندیکاتورهای تکنیکال دیگر استفاده می‌شود، و به تنهایی در معاملات مالی چندان قابل اطمینان نیست.

شاخص قدرت نسبی

اندیکاتور بعدی از چهار اندیکاتور برتر معاملاتی در سال 2019 شاخص قدرت نسبی یا آراس‌آی (RSI) است که یکی از محبوب‌ترین ابزارهای تکنیکال محسوب می‌شود. این اندیکاتور نیز یک نوسانگر است که نتایجی بین 0 تا 100 را نمایش می‌دهد. از شاخص قدرت نسبی برای تشخیص وضعیت‌های خرید بیش از حد و فروش بیش از حد استفاده می‌شود. به این ترتیب که وقتی قیمت یک سهام یا محصول مالی در اندیکاتور آر‌اس‌آی نتیجه 70 از صد را نشان می‌دهد، موقعیت «خرید بیش از حد» را نمایش می‌دهد. بر عکس، وقتی نتایج یک قیمت کمتر از 30 باشد، به معنای «فروش بیش از حد» در نظر گرفته می‌شود.

بسیاری از معامله‌گران از آر‌اس‌آی برای شناسایی روندهای قدرتمندی که ادامه پیدا می‌کنند استفاده می‌کنند. برای مثال وقتی قیمت یک سهام در اندیکاتور آر‌اس‌آی نتیجه 60 را نشان می‌دهد احتمالا به این معنی است که قیمت تا مدتی به همین روند ادامه می‌دهد پیش از این که متوقف یا واژگون شود. به این ترتیب معامله‌گران تشخیص می‌دهند که هنوز می‌توانند از روند قیمت سود کسب کنند. شاخص قدرت نسبی در مجموع یکی از ساده‌ترین و کاراترین اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال محسوب می‌شود که در اختیار معامله‌گران قرار دارد.

حجم تعادلی

اندیکاتور حجم تعادلی همان طور که از عنوان آن می‌توان حدس زد، اندیکاتوری است که حجم معاملات یک سهام یا محصول مالی را ارزیابی می‌کند. حجم معاملات یکی از عناصر بسیار مهم در اطلاعات بازار است که برای تائید روندهای قیمت از طریق تشخیص میزان حجم آنها کاربرد دارد.

حجم تعادلی

در مجموع حجم بالای معاملات که با روندی صعودی همراه شود سیگنالی است که از ادامه روند قیمت خبر می‌دهد. در این موارد معامله‌گران می‌توانند همچنان انتظار کسب سود در روند قیمت را داشته باشند. بر عکس، هنگامی که حجم معاملات کم شود، حتی اگر قیمت در نقطه اوج باشد، به عنوان سیگنالی از واژگونی قیمت و شروع روند نزولی در نظر گرفته می‌شود.

حجم تعادلی تنها ابزار تحلیل تکنیکال بین چهار اندیکاتور برتر معاملاتی در سال 2019 است که به تحلیل حجم می‌پردازد. حجم معاملات از جمله عناصری است که احساسات بازار را نیز به معامله‌گر منتقل می‌کند. به این ترتیب به کمک این اندیکاتور معامله‌گران از قرارگیری در معاملاتی که از سود مناسبی برخوردار نیستند اجتناب می‌کنند.

حجم تعادلی

سخن پایانی

در این مطلب از اندیکاتور بورس اندیکاتورهای برتر سیستم معاملاتی 2019 را بررسی کردیم. این اندیکاتورها همگی از اندیکاتورهای ساده و کاربردی محسوب می‌شوند که اطلاعات متفاوتی را در اختیار معامله‌گران قرار می‌دهند. برای مثال، اندیکاتور میانگین‌های محرک یکی از اندیکاتورهای پایه‌ای است که در بسیاری از اندیکاتورهای دیگر تحلیل تکنیکال نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. در نتیجه معامله‌گران مختلف با توجه به میزان تسلط و شناختی که از بازار دارند، می‌توانند اطلاعات متفاوتی از این اندیکاتورها به دست بیاورند.

معامله‌گران تازه‌کار با بررسی بیشتر و تمرین نتایج چهار اندیکاتور برتر معاملاتی در سال 2019 می‌توانند به درک مناسبی از ابزارهای تحلیلی کاربردی در بازارهای مالی دست پیدا کنند. با کمی تمرین و توجه به نتایج، آنها به خوبی می‌توانند به نحوه خواندن و تحلیل نتایج این اندیکاتورها مسلط شوند. با این حال بهتر است به یاد داشته باشیم که اندیکاتورها ابزارهای تحلیلی قطعی نیستند و نتایج آنها همیشه ضرورتا درست نیست. در نتیجه بهتر است از آنها در کنار ابزارهای دیگر و در ترکیب با آنها، برای تائید برنامه‌های معاملاتی استفاده کرد. در صورتی که چند اندیکاتور یک نظر را تائید کنند، آن وقت احتمال درست بودن آن بسیار بیشتر بوده و معامله‌گر می‌تواند با اطمینان بیشتری تصمیم بگیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *