چهار اندیکاتور سیستم معاملاتی 2018 |کاربرد و نحوه محاسبه اندیکاتورها

چهار اندیکاتور سیستم معاملاتی 2018 با توجه به استفاده معامله‌گران از این ابزارهای تحلیل تکنیکال و محبوبیت و کارایی آنها انتخاب شده‌اند. اندیکاتورها ابزارهای تحلیلی هستند که به معامله‌گران اطلاعات و درکی از فرایندهای زیرین بازار می‌دهند. آنها به کمک این ابزارها اطلاعات زیادی در مورد جهت احتمالی حرکت قیمت، میزان قدرت روند، لحظه‌های مناسب معامله، و مواردی بسیار بیشتر از این به دست می‌آورند.

چهار اندیکاتور سیستم معاملاتی 2018

امروزه در سیستم‌های معاملاتی پیشرفته مثل متاتریدر 4 یا متاتریدر 5 مجموعه گسترده و قابل توجهی از ابزارهای تحلیلی و اندیکاتورها در اختیار معامله‌گران قرار گرفته است. این حجم انبوه ابزارهای تحلیل تکنیکال باعث می‌شود انتخاب کاراترین اندیکاتورها تبدیل به کاری سخت شود. یکی از بهترین راه‌ها برای شناسایی برترین اندیکاتورها، بررسی محبوب‌ترین موارد در سال‌های گذشته است. در این مطلب از وبسایت اندیکاتور بورس، چهار اندیکاتور سیستم معاملاتی 2018 به انتخاب معامله‌گران معرفی می‌شود.

چهار اندیکاتور سیستم معاملاتی 2018 به انتخاب معامله‌گران

اندیکاتورها ابزارهایی هستند که با محاسبه عوامل گوناگون موثر در قیمت یا روند بازار، درکی عمیق و شناختی قابل اتکا از روند قیمت به معامله‌گران عرضه می‌کنند. هر سال با توجه به پیشرفت سیستم‌های معاملاتی، اندیکاتورهای اصلاح شده و بهبود یافته‌ای در اختیار معامله‌گران قرار می‌گیرد. این موضوع باعث می‌شود اندیکاتورهای برتر در سال‌های مختلف از هم متفاوت باشند.

برترین اندیکاتورهایی که در سال 2018 مورد توجه و استفاده گسترده معامله‌گران مالی در سراسر جهان قرار گرفته‌اند شامل موارد زیر می‌شوند:

  • باند بولینگر
  • مک‌دی
  • شاخص قدرت نسبی (آراس‌آی)
  • استوکاستیک

در ادامه این چهار اندیکاتور سیستم معاملاتی 2018 معرفی شده و کارکردهای آنها مورد بررسی قرار می‌گیرد.

چهار اندیکاتور سیستم معاملاتی 2018

اندیکاتور باند بولینگر

محبوب‌ترین و برترین اندیکاتور سیستم معاملاتی 2018 باند بولینگر است که روی نوسان قیمت بازار متمرکز است و اطلاعات عمیقی در این مورد به معامله‌گران می‌دهد. این اندیکاتور از سه بخش تشکیل شده است که در وسط آن میانگین متحرک قرار گرفته و دارای یک باند بالا و یک باند پایین است. این باندها برای تشخیص سطح‌های حمایت و مقاومت کارایی دارند.

وقتی که دو باند به هم نزدیک باشند، نوسان بازار کم است، و بر عکس، از هم دور باشند، نوسان بازار زیاد است. آشنا شدن با کارکرد باند بولینگر و عادت کردن به استفاده از آن نیاز به زمان و تمرین دارد، اما نحوه ارائه جزئیات در این اندیکاتور باعث می‌شود یکی از بهترین گزینه‌ها برای پیگیری نوسان قیمت‌ها در بازارهای گوناگون مالی باشد.

باند بولینگر یکی از چهار اندیکاتور سیستم معاملاتی 2018 است که به ویژه به کاربران در شناسایی موقعیت‌های سودآور در بازارهای پرنوسان کمک می‌کند. معامله‌گران بورس‌های مختلف، ارزهای خارجی، و همچنین ارزهای دیجیتال از این ابزار برای شناسایی موقعیت‌های مناسب در این بازارها نهایت بهره را می‌برند.

اندیکاتور مکدی (اندیکاتور میانگین متحرک همگرایی واگرایی)

اندیکاتور میانگین متحرک همگرایی واگرایی یا مکدی یکی از اندیکاتورهای متاتریدر 4 و سیستم معاملاتی 2018 است که برای پیگیری دقیق لحظات مناسب معامله در امتداد روندهای قیمت کارایی دارد. این اندیکاتور ارتباط بین دو میانگین متحرک قیمت‌های بازار را مورد ارزیابی قرار می‌دهد. نحوه محاسبه مکدی در مجموع ساده محسوب می‌شود: معامله‌گر تنها لازم است که میانگین متحرک نمایی 26 روزه را از میانگین متحرک 12 روزه کم کند. علاوه بر این، یک میانگین متحرک نمایی 9 روزه در این اندیکاتور ایجاد می‌شود که به عنوان خط سیگنال شناخته می‌شود، و بالاتر از خود اندیکاتور مکدی قرار می‌گیرد و برای تولید سیگنال‌های خرید و فروش کاربرد دارد.

مک‌دی (اندیکاتور میانگین متحرک همگرایی واگرایی)

معامله‌گران بورس و بازارهای مالی در هنگام استفاده از این اندیکاتور منتظر حرکت قیمت در بالا یا پایین خط صفر می‌مانند، چرا که این موقعیت میانگین کوتاه مدت را در رابطه با میانگین بلند مدت مشخص می‌کند. علاوه بر این، وقتی مکدی بالاتر از صفر باشد، یعنی میانگین کوتاه مدت بالاتر از میانگین بلند مدت است، و این نشان دهنده لحظه و روند صعودی قیمت است.

بر عکس این قضیه هم وقتی که میانگین متحرک همگرایی واگرایی به زیر صفر می‌رسد صادق است. در واقع خط صفر به صورت مداوم به عنوان عامل تفکیک محدوده حمایت از مقاومت در این اندیکاتور عمل می‌کند. اندیکاتور مک‌دی یکی از چهار اندیکاتور سیستم معاملاتی 2018 است که برای ایجاد سیگنال‌های خرید و فروش کارایی قابل توجهی دارد.

اندیکاتور شاخص قدرت نسبی (آراس‌آی)

شاخص قدرت نسبی یا آر‌اس‌آی (RSI) یکی دیگر از ابزارهای تحلیل تکنیکال است که همواره بین اندیکاتورهای محبوب معامله‌گران قرار داشته است. اندیکاتور آر‌اس‌آی برای ایجاد سیگنال‌های خرید بیش از حد و فروش بیش از حد کارایی دارد و تنها از یک خط تشکیل شده است. به این ترتیب اندیکاتور آر‌اس‌آی از یک بخش بالایی و یک بخش پایینی تشکیل می‌شود. محلی که این خط در آن در نمودار سیستم معاملاتی قرار می‌گیرد مشخص می‌کند که بازار در موقعیت خرید بیش از حد است یا فروش بیش از حد.

شاخص قدرت نسبی (آراس‌آی)

طراحی تک خطی این اندیکاتور باعث می‌شود ابزار بسیار ساده‌ای برای تحلیل معامله‌گران بازارهای مالی و بورس باشد. آر‌اس‌آی یکی از اندیکاتورهای خوش‌ساخت و راحت است که اطلاعات قابل توجهی در مورد قیمت و فرایندهای زیرین آن در اختیار معامله‌گران می‌گذارد. معامله‌گران از این ابزار برای شناسایی موقعیت‌های واژگونی قیمت، ادامه روند، و همچنین تولید سیگنال‌های خرید و فروش استفاده می‌کنند. اگر چه اندیکاتور شاخص قدرت نسبی یکی از چهار اندیکاتور سیستم معاملاتی 2018 بوده و همچنان یکی از محبوب‌ترین ابزارهای تحلیلی محسوب می‌شود، استفاده از این ابزار به تنهایی برای انجام تصمیم‌های معاملاتی توصیه نمی‌شود. بهتر است از این اندیکاتور برای تائید و در کنار ابزارهای دیگر تحلیل تکنیکال استفاده شود.

اندیکاتور استوکاستیک

اندیکاتور استوکاستیک یکی دیگر از ابزارهای سیستم معاملاتی است که در سال 2018 از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار شده است. این اندیکاتور نیز مانند آر‌اس‌آی برای تشخیص لحظه مناسب معامله و شناسایی موقعیت خرید بیش از حد و فروش بیش از حد کاربرد دارد. هنگامی که از این اندیکاتور در سیستم معاملاتی استفاده می‌شود، دو خط روی نمودار ایجاد می‌شود که با هم تکان می‌خورند. این دو خط در جریان پیشرفت بازار با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند و موقعیت آنها نسبت به هم به معامله‌گران اطلاعات لازم را می‌دهد.

استوکاستیک یکی از اندیکاتورهای ساده محسوب می‌شود که بین چهار اندیکاتور سیستم معاملاتی 2018 قرار گرفته است. این اندیکاتور به خوبی موقعیت‌های خرید بیش از حد و فروش بیش از حد را در قیمت نمایش می‌دهد. هنگامی که یک سیگنال فروش بیش از حد ایجاد می‌شود، به احتمال زیاد روند قیمت یک واژگونی را تجربه خواهد کرد. به همین ترتیب، یک سیگنال خرید بیش از حد به معامله‌گران می‌گوید که قیمت به احتمال زیاد یک اصلاح را تجربه خواهد کرد.

استوکاستیک

سخن پایانی

چهار اندیکاتور سیستم معاملاتی 2018 یعنی باند بولینگر، مک‌دی، شاخص قدرت نسبی، و استوکاستیک در این مطلب مورد بررسی قرار گرفت. هر یک از این اندیکاتورها اطلاعات با ارزشی در مورد روند قیمت و منطق بازار در اختیار معامله‌گران قرار می‌دهد. این اندیکاتورها با وجود کارایی و اطلاعات ارزشمندی که تولید می‌کنند از سادگی قابل توجهی در استفاده نیز برخوردار هستند.

معامله‌گران تازه کار کافی است با کاربرد و نحوه خواندن این اندیکاتورها آشنا باشند و مدتی با آنها تمرین کنند تا به تسلط لازم برای استفاده از آنها در معاملات مالی برسند. نکته شایان ذکر این است که ابزارهای تحلیل تکنیکال، از جمله اندیکاتورهای برتر سیستم معاملاتی، در موارد زیادی ممکن است اطلاعات قابل اتکا ایجاد نکنند. برای همین کارشناسان به معامله‌گران پیشنهاد می‌کنند از این ابزارها در کنار ابزارهای دیگر تحلیل تکنیکال و برای تائید فرضیه‌های معاملاتی استفاده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *